クリーンイーティングレシピ

ロー・ヘーゼルナッツチョコレートムース【プレゼントレシピ】

RECIPE PRESENT

当店にてロー・アイリッシュモスをお買い上げの方にもれなく「ロー・アイリッシュモス レシピby Sayuri」をプレゼント致します。
ご購入の際に、備考欄へ「ロー・アイリッシュモスレシピ希望」 とご記入下さいませ。
当店にてロー・アイリッシュモスをご購入いただいた方のみへのスペシャルプレゼントです!

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ロー・ヘーゼルナッツチョコレートムース
– Raw Hazelnuts Chocolate Mousse –

スタイリッシュな大人のデザートがほしい時、
ローアイリッシュモスを使ったチョコレートムースを作ってみませんか。
グラスに注いで冷やすだけ。
仕上げにミントリーフやカカオビーンズを乗せれば、見た目も完璧なデザートです。
口に入れた瞬間、ふわりと溶けてカカオの幸せな香りに包まれます。

SAYURI TANAKA(田中さゆり)

prof_sayuriロー&ビーガンフード,ベジタリアン、マクロビオティックシェフ & ティーチャー。
-raw living food/ vegan/ vegetarian/ macrobiotic chef for retreat catering/cooking classes
raw/vegan/macrobiotic chef & teacher

www.sayuritanaka.com

ロー&ビーガンフード、ベジタリアン、マクロビオティックシェフ & ティーチャー。 インドで約5年間、ゴアのパープルバレーヨガリトリートの専属シェフをつとめ、 現在、バリでバイブラントリビングヨガティーチャートレーニングのローフードシェフ& ローフードシェフトレーニングをリードし、サムドラリトリートのローフードシェフを 定期的につとめるかたわら、主にリトリートやティーチャートレーニングの専門シェフとして、 バリ、日本、インドをはじめ、アメリカ、ヨーロッパ他世界中で活躍中。 心も身体もハッピーで健康になる食事を提供する。 自らもアシュタンガヨガのプラクティショナーであり、ヨガと食にフォーカスをおいたリトリートも企画する。 また料理教室やローフードワークショップやトレーニングを通して私たち自身そして地球も明日も、 健康で継続可能な、意識の高い、ライフスタイルを提案する。

my experience

From early in my age, I d been experimenting tofu dessert and cheese without daily etc., so my enthusiasm toward the healthy food lead me into the natural food cooking carrier naturally.

Working in the vegan cafe in Tokyo established my basic of vegan cuisine after 4 years in the world wide delicatessen style cafe in Tokyo.

Having studied macrobiotic at Lima Cooking School in Tokyo, self-studied natural hygiene and plant base nutrition, I found myself in the raw food lifestyle even before i started learning it.

2006, started travelling at the same time I started yoga to india, bali,Thailand, Australia and NZland for yoga and cooking.

2007-11, i cooked/uncooked in the Purple Valley Yoga Retreat Centre in Goa, India, 6 months in a year.

2009&10, through assisting raw food chefs in Bali and working in the raw food cafe in Australia, i established raw food chef carrier.

2010&11, catered as a raw food chef for Vibrant Living yoga teacher training and Samudra retreat, organized a few yoga retreats in Bali, catered for yoga retreat in Europe and teacher training in the United States.

Now I regularly cater in Bali for Vibrant Living yoga teacher training and Samudra Retreat, in India and Europe for the retreat and training, also teach vegan/raw workshops and training internationally, offer menu consulting & staff training for the restaurant and cafes.