クリーンイーティングレシピ

白いんげん豆&ローストパンプキンフムス | Cannellini beans and roasted pumpkin hummus

[VEGAN ヴィーガン]

材料 (3~4人分):

  

作り方:

  1. カボチャ、大さじ2~3杯の水を耐熱皿に入れ、アルミホイルでカバーをし、180度オーブンでカボチャが柔らかくなるまで蒸し焼きにする。
  2. 全ての材料をフードプロセッサーに入れ、滑らかになるまで撹拌する。かたいようなら豆の茹で汁を足す。

<使用食材>

  • エクストラバージンオリーブオイル
  • 蜂蜜 or メープルシロップ
  • タヒニ or 白練りごま
  • ピンクソルト
  • ブラックペッパー
  •  

    Cannellini beans and roasted pumpkin hummus
    Ingredients for 3-4
    1 cup (about 130g) boiled cannellini beans
    ½ (about 70g) Pumpkin
    1 table spoon Extra virgin olive oil
    2 table spoons Lemon juice
    ½ Grated garlic
    1-2 tea spoons Maple syrup or honey
    2 tea spoons Tahini
    ½ tea spoon Pink salt
    Black pepper
    Directions:

    1. Place Pumpkin with 2-3 table spoons of water in a pan, and cover it with aluminum foil. Bake it at 180C until the pumpkin becomes tender.
    2. Place all ingredients in a food processer and process it until it becomes smooth.

     
     

    presented by
    LIVING LIFE MARKETPLACE