クリーンイーティングレシピ

ラディッシュペスト&ロースト野菜|Roasted pumpkin with radish top pesto

[VEGAN ヴィーガン]

材料 

ペスト(約150ml): 

ロースト野菜: 

  • お好みの野菜 適量
  • 米油 ※   適量
  • ピンクロックソルト  小さじ1/2
  • ※ 米油はスモークポイントが高いため、オーブン料理に適しています。

    作り方:

    1. 全ての材料をフードプロセッサーに入れ、滑らかになるまで撹拌する。滑らかにならない場合は、オリーブオイルを足す。
    2. お好みの野菜、塩、米油を混ぜ、180度のオーブンで軽く焦げ目がつくまで焼く。

    <使用食材>

  • 有機アーモンド
  • 有機カシューナッツ
  • エクストラバージンオリーブオイル
  • 味噌
  • リンゴ酢
  • 有機メープルシロップ
  • ピンクロックソルト
  • ブラックペッパー
  • Roasted pumpkin with radish top pesto

    radish top pesto (2/3cup):
    2 cups radish leaves
    1/4cup roasted nuts (almonds & cashews)
    3-4 tablespoons extra virgin olive oil
    1 teaspoon maple syrup
    1 teaspoon miso or nutritious yeast
    1 teaspoon lemon juice
    1 teaspoon apple cider vinegar
    1/2 teaspoon pink salt
    Black pepper

    Roasted pumpkin
    Pumpkin
    Rice bran oil
    Pink salt and black pepper

    Directions:
    Preheat oven to 180 degrees C.
    Cut pumpkin, and mix with oil, pink salt, and black pepper. Roast them for 20-30 minutes or until lightly brown.
    Place all the ingredients for the pesto in a food processor and process until smooth. Add salt and pepper to taste.
    Serve roasted pumpkin with the pesto

     
     

    presented by
    LIVING LIFE MARKETPLACE