クリーンイーティングレシピ

ストロベリーアーモンドミルク・チョコレートアーモンドミルク|Strawberry Almond Milk / Chocolate Almond Milk

[RAW FOOD ローフード]

材料:

ストロベリーミルク:

チョコレートミルク:

作り方:

  1. 全ての材料をミキサーに入れて撹拌する。
  2. 密閉容器に入れて冷蔵保存する。

補足:

    カカオパウダーはメーカーによって、カカオの苦みにも差があるので、味をみてカカオと甘味料の量を調整して下さい。

    保存期間:冷蔵保存で3日

<使用食材>

  • 冷凍イチゴ
  • 有機ローカカオパウダー
  • 有機メープルシロップ
  • バニラエクストラクト
  • ピンクロックソルト
  • 生アーモンド
  • 有機アーモンドミルク
  •  

    Strawberry Almond Milk / Chocolate Almond Milk

    Ingredients:
    Strawberry Almond Milk:
    • 3 cups almond milk or other nut or seed milk of your choice
    • 2 cups strawberries (fresh or frozen)
    • 1 Tablespoon maple syrup (or your choice of sweetener)
    • A dash of non-alcohol vanilla extract
    • A pinch of salt

    Chocolate Milk:
    • 3 cups of almond milk or other nut or seed milk of your choice
    • 2 Tablespoons cacao powder
    • 1 1/2 Tablespoons maple syrup
    • A dash of non-alcohol vanilla extract
    • A pinch of salt

    Instruction:

    1. Add all ingredients into the blender and blend until smooth.

    2. Store in an airtight container and refrigerate. Keeps for 3 days.

     
     

    presented by
    LIVING LIFE MARKETPLACE