ストロベリーアーモンドミルク・チョコレートアーモンドミルク|Strawberry Almond Milk / Chocolate Almond Milk
[RAW FOOD ローフード]材料:
ストロベリーミルク:
- アーモンドミルク 720 ml
- イチゴ(新鮮なものでも、冷凍イチゴでもOK) 2&1⁄3カップ
- 有機メープルシロップ(もしくはお好みの甘味料) 大さじ1
- バニラエッセンス、またはバニラエクストラクト 少々
- ピンクロックソルト ひとつまみ
チョコレートミルク:
- アーモンドミルク(もしくはお好みのナッツやシードミルク) 720 ml
- 有機カカオパウダー 大さじ2
- 有機メープルシロップ(もしくはお好みの甘味料) 大さじ1⁄2
- バニラエッセンス、またはバニラエクストラクト 小さじ2
- ピンクロックソルト ひとつまみ
作り方:
- 全ての材料をミキサーに入れて撹拌する。
- 密閉容器に入れて冷蔵保存する。
補足:
-
カカオパウダーはメーカーによって、カカオの苦みにも差があるので、味をみてカカオと甘味料の量を調整して下さい。
保存期間:冷蔵保存で3日
<使用食材>
(
)
Strawberry Almond Milk / Chocolate Almond Milk
Ingredients:
Strawberry Almond Milk:
• 3 cups almond milk or other nut or seed milk of your choice
• 2 cups strawberries (fresh or frozen)
• 1 Tablespoon maple syrup (or your choice of sweetener)
• A dash of non-alcohol vanilla extract
• A pinch of salt
Chocolate Milk:
• 3 cups of almond milk or other nut or seed milk of your choice
• 2 Tablespoons cacao powder
• 1 1/2 Tablespoons maple syrup
• A dash of non-alcohol vanilla extract
• A pinch of salt
Instruction:
1. Add all ingredients into the blender and blend until smooth.
2. Store in an airtight container and refrigerate. Keeps for 3 days.
LIVING LIFE MARKETPLACE